MKBO richt zich op het ondersteunen en verbinden van MKB bedrijven, ZZP’ers en Starters. Door een groot aantal samenwerkingen met onder andere financiers, notarissen, advocaten, specialisten, en ervaren ondernemers maakt MKBO het mogelijk om ondernemers te begeleiden en adviseren op vakgebieden die in de ondernemerswereld van groot belang zijn en een bijdrage leveren aan het rendement.

Wat is en doet MKB Oostland ?

MKB Oostland is partner van de Kredietunie Oostland, een Cooperatie die ondernemers financieel zoveel mogelijk probeert bij te staan. Naast financiële ondersteuning bleek er grote  behoefte te zijn op verschillende zakelijke vraagstukken. Deze ‘know how’ is binnen onze regio volop aanwezig en door middel van het MKB Oostland worden deze nu gestructureerd samen gebracht voor een bijdrage aan meer rendement en groei voor leden en regio.Foto Oostland naamborden

MKB Oostland onderscheidt zich door zich niet te richten op netwerken, maar op het verbinden van ondernemers onderling. Door het delen van kennis, netwerk en specialisme door middel van dit platform kan dit een bijdrage leveren aan het individuele rendement van de ondernemer en indirect aan de regio. Financiering, workshops, coaching en advies van specialisten en ondernemers uit onze regio maken dit platform uniek en bijzonder.