Hieronder vindt u de coaches van MKB Oostland. Kies uit onderstaande lijst de coach die u aanspreekt en maak vrijblijvend een afspraak op een van onze locaties via het contactformulier

Aad van der Zalm van WerkTalent hoort graag van u hoe u het ziet. U beter leren kennen en beter van dienst zijn. Aad helpt u graag verder met het vinden van de ideale werknemers.

Ingrid is bestuurslid bij de Kredietunie en verantwoordelijk voor de coaches. Ingrid ondersteunt en bemiddelt bij het vinden van de juiste coach voor leden van MKB Oostland. U kunt Ingrid bereiken via: ingrid@degroenresults.nl 

Powerful Business Women's Network

Tineke Rensen is in 2015 25 jaar ondernemer. Zij startte op haar 25e met een typemachine en wonend in een caravan, haar eerste bedrijf. Inmiddels heeft zij meerdere bedrijven opgezet. Haar meest succesvolle, internationale bedrijf, verkocht ze in 2011. Sindsdien richt ze zich met haar bedrijf PowerEvents op de groei van bedrijven t/m 25 man personeel. De grootste asset van ieder bedrijf is de ondernemer zelf. Hoewel deze daar zelf in veel gevallen anders over zal denken. Voor deze ondernemers is zij sparringpartner, coach en leraar. U kunt Tineke bereiken via: info@tinekerensen.nl.

Gerrit Jasperse is een ex agrarisch ondernemer uit Pijnacker. Na de verkoop van zijn onderneming is Gerrit actief met diverse vrijwilligers activiteiten en de regionaal bekende sponsorbus. Gerrit is een no-nonsense en positief confronterend persoon, zijn onafhankelijkheid en objectiviteit draagt bij aan een ideaal klankbord voor (startende) ondernemers. U kunt Gerrit bereiken via: office@elger.nl.

Heb je chronisch tijdgebrek, een overvol hoofd en agenda, altijd veel te druk, loop je vast in bepaald gedrag of denken binnen je onderneming? Wil je groeien als ondernemer, meer rust in je hoofd en in je agenda of behoefte aan een sparringpartner met een frisse blik?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. We bespreken waar je tegenaan loopt en wat ik voor je kan betekenen.

Telefoon: 06 13 61 52 27 E-mailadres: info@martavansitteren.nl