Hieronder vindt u de adviseurs van MKB Oostland. Kies uit onderstaande lijst de adviseur die u aanspreekt en maak vrijblijvend een afspraak op een van onze locaties via het contactformulier.  

Gerard van Antwerpen

Gerard van Antwerpen (NIFE Energieadvies) zorgt er voor dat ondernemers zo min mogelijk betalen voor hun energie. Gerard onderhandelt met energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders voor de beste tarieven en voorwaarden. Ook de facturen worden door NIFE ontvangen en zorgvuldig gecontroleerd. Pas als alles klopt, worden de facturen doorgestuurd. Dat bespaart niet alleen tijd maar ook geld, er worden namelijk veel fouten gemaakt door leveranciers. Wilt u Gerard bereiken voor gratis energieadvies? Mail naar communicatie@nife.nl of bel 06-53245439.

Pepijn Beliën

Pepijn Beliën biedt alle notariële werkzaamheden op het gebied van onroerend goed recht en ondernemingsrecht. Pepijn gaat de uitdagingen van de moderne en snel veranderende tijd niet uit de weg en zien hierin meer kansen dan bedreigingen. Met een gezonde out of the box denkmentaliteit en juridische creativiteit staat hij u met raad en daad te zijde.

Henk van Beest

Henk van Beest biedt u het beste advies op het gebied van incasso. Stuur uw openstaande factuur of aanmaning naar MKB Oostland en wij zorgen samen met Henk van Beest ervoor dat dit in orde komt.  Speciaal voor leden van MKB Oostland kunt u hem 24/7 bereiken op: 06 53 40 98 65 of via zijn email: vanbeest@beestknol.nl.

Ad Ruigrok

De functie van Ad Ruigrok als accountant-adviseur is hij vertrouwenspersoon voor veel klanten. De veelzijdigheid van het werk is en blijft een uitdaging. Bij Ad kunt u terecht voor al uw vragen met betrekking tot financiële, bedrijfseconomische en fiscale terreinen.

Julia Veltman

Mr Julia Veltman heeft haar rechtenstudie afgerond in Leiden. Na te hebben gewerkt als docent bij de Universiteit van Leiden en als jurist bij Achmea rechtsbijstand, heeft zij in 2010 haar eigen juridisch advies bureau Eye4law opgericht met een specialisatie in contracten- en arbeidsrecht.

Bij Eye4law staat de deur altijd open, en wordt er gewerkt met een Rotterdamse mentaliteit: duidelijk, open, direct en zeer benaderbaar.

Ard Ammerlaan

Ard Ammerlaan heeft ruim 25 jaar ervaring als jurist binnen de financiële sector. Op dit gebied is hij vaak nauw betrokken bij fusies en overnames, beursintroducties, financieel toezicht en de oprichting en liquidatie van ondernemingen geweest.

Wim van der Kooy jr.

Wim van der Kooy jr. zet zich in voor de leden die advies kunnen gebruiken bij de aankoop van bijvoorbeeld een bedrijfspand. Ook heeft Wim van der Kooy kennis over het beleggen in vastgoed.

Cor Ripping

Cor Ripping is oud groentekweker. Cor heeft een nuchtere persoonlijkheid en steekt graag de handen uit de mouwen. Cor heeft ruime ervaring in de tuinbouw en is bereid zijn kennis en ervaring te delen met andere ondernemers. U kunt Cor bereiken via: cor@ripping.nl

Michiel Kouwenhoven

dr. Michiel Kouwenhoven, notaris,  adviseur op het gebied van nieuwbouwprojecten, overdacht van huizen, hypotheken, oprichten van B.V.’s, verenigingen en (goed doel)stichtingen.

Cor van Loon

C. (Cor) van Loon, accountant en eigenaar van Van Loon & Partners Accountants en Adviseurs. Onze professionals beschikken over deskundigheid, kennis en inzicht om in te spelen op de behoeften van ondernemers in de verschillende branches in het midden- en kleinbedrijf. Openheid, betrokkenheid en respect naar medewerkers en relaties staan bij ons centraal. Als ondernemer kunt u rekenen op een adviseur die met u meedenkt en op de hoogte is van de actualiteiten. Met plezier zetten wij ons in voor uw onderneming.

Mr Van Schaik

Mr Van Schaik is na het afronden van zijn rechtenstudie in Leiden vanaf 1983 als advocaat werkzaam, eerst in Alkmaar op een middelgroot kantoor, daarna in Rotterdam en sinds 1992 in Berkel en Rodenrijs.

Mr. van Schaik heeft gekozen voor het voeren van een klassieke algemene rechtspraktijk met bijzondere aandacht voor de rechtsgebieden die van specifiek belang zijn voor de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf, meer in het bijzonder het arbeidsrechten het contracten recht. Hij beschikt tevens over een ruime ervaring in de behandeling van economische en fiscale strafzaken, deze laatste altijd in samenwerking met een goede fiscalist.

Voorts heeft Mr. van Schaik ook activiteiten buiten de advocatuur ontplooid. Hij is zowel in de overheidsrechtspraak als in de arbitrage actief geweest.