Teambuilding en netwerken op één avond? Dat kan! Attractiecentrum Zoetermeer organiseert de bedrijven kart competitie. In een bloedstollende race nemen 12 teams van verschillende bedrijven het tegen elkaar op. In een team zitten minimaal twee en maximaal vijf personen.

De kosten voor MKB Oostland leden zijn slechts €175,- inclusief BTW en 5 consumpties. Het diner is optioneel en kost € 15,- per persoon.

Klik hier om uw voucher te verkrijgen voor deze ledendeal.

Wil jij groeien met jouw bedrijf? Insight Business organiseert maandelijks groeisessies met verschillende thema’s. Als lid van MKB Oostland kan je hier gratis aan deelnemen! Bekijk hier het overzicht van de komende Groeisessies.

Cook & Photoshoot Experience en France 2017

LevendEcht in samenwerking met Carlo Straver Culinair presenteren een vijfdaagse reis naar Frankrijk, om hier verschillende foto- en kookkunsten op te doen!

Klik hier voor meer informatie en om gebruik te maken van deze deal!

Wees Loyaal koop Lokaal is ons motto en daarom hebben we voor u als lid van MKB Oostland een leuke kennismakingsactie…..

Ontvang iedere maandag een gevarieerd fruit/snackgroentenpakket op de zaak (inhoud in overleg) voor uw personeel en/of klanten. U ontvangt op de eerste 2 maandfacturen een korting van 10%.

U heeft al een heerlijk gezond pakket vanaf € 10,- (5 personen).

Indien u interesse heeft dan horen wij het graag. U kunt ons bellen, 010 – 257 0000.

Gratis energiescan Laat een gratis berekening maken wat u jaarlijks op uw energienota kunt besparen. NIFE bekijkt al uw huidige tarieven van energieleverancier, netbeheerder en meetbedrijf. In een overzichtelijke scan laten we zien wat er goedkoper kan. De scan is geheel vrijblijvend.

Klik hier om uw voucher te verkrijgen voor deze deal.

Workshop GelukAtelier

 

Wil jij ontdekken wat JOU gelukkig maakt? Wil je meer energie voelen, vaker een gevoel van geluk ervaren, je geen speelbal van negatieve emoties meer voelen? Dan is deze workshop voor jou!

http://www.factorv.nl/workshop-gelukatelier/>>

Bij het business centre Lansingerland kunt u flexwerken in een professionele omgeving. U als lid van MKB Oostland kunt dit nu één maand gratis uitproberen!

U kunt tot 31 december 2017 gebruik maken van deze deal.

Klik hier om uw voucher te verkrijgen voor deze deal.

Veiligheidscursus met korting

Als lid krijgt u nu 20% korting op een veiligheidscursus bij het veiligheidsinstituut. Onder andere keuze uit: BHV (herhaling), EHBO en VCA.

U kunt tot 31 december 2017 gebruik maken van deze deal.

Klik hier om het cursusaanbod te bekijken en u in te schrijven.