Je bent ondernemer en super goed in jouw vakgebied. Je ziet de meerwaarde van communicatie met jouw klanten, maar hoe zet je die het beste in? Pim van de Velde van Exiti Communicatie & Advies adviseert ondernemers in het MKB bij al hun ‘communicatie’ uitingen. Als sparringpartner of om het beleid mede vorm te geven en/of uit te voeren.

Pim is een resultaatgedreven en ervaren “hands on” communicatie professional. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven bij grote corporates en is sinds 2013 (zelfstandig) ondernemer. Hij is een actief hockeyer, familieman en netwerker.

Pim is inzetbaar als senior communicatieadviseur (ad interim) of voor een specifieke communicatieopdracht.

Wat anderen over Pim van de Velde zeggen: “Pim heeft goede contactuele vaardigheden, overtuigingskracht en adviesvaardigheid. Hij is representatief en heeft uitstekende redactionele vaardigheden. Hij is enthousiast, gedreven en kundig en ziet als geen ander kansen in plaats van bedreigingen. Het glas is altijd half vol. Over ‘communicatie’ is hij duidelijk. Het is een middel en het moet een doel hebben. De juiste communicatie afgestemd op de doelgroep zal bijdragen aan een beter bedrijfsresultaat.”

Bel Pim (0757884448) voor het maken van een afspraak. We evalueren en inventariseren de verschillende vormen van communicatie en stellen een doelgericht plan van aanpak op.

www.exiti.nl

 

Contactpersoon: Pim van de Velde
Adres:
Postcode:
Plaats:  Pijnacker
Telefoon:  06 57884448
E-mail adres: pim@exiti.nl
Website: www.exiti.nl