MKBOostland is een platform bedoeld van en voor ondernemers uit de regio Oostland om te communiceren, informeren, verbinden, ondersteunen en te faciliteren.

Nieuwsbrief : De nieuwsbrief is beschikbaar voor alle geïnteresseerden in het platform

Afspraken leden : Lidmaatschap geldt per kalenderjaar en loopt van januari t/m december. Tussentijdse aanmelding wordt per kwartaal met terugwerkende kracht gecorrigeerd en verrekend. Opzegtermijn bedraagt 2 maanden. Tarieven: zie tarievenlijst.

Leden :

Worden zichtbaar gemaakt op de website in de ledenlijst. Kunnen een bijdrage leveren aan het platform in de vorm van kennis, workshop en activiteiten. Kunnen gebruik maken van de aangeboden diensten van andere leden. Bijdrage voor aantal rubrieken als Tekoop/Tehuur , Ledendeal, Blog, volgens de geldende afspraken binnen het MKBOostland.

Ledendeals Leden kunnen 2 x p er jaar een ledendeal plaatsen.  Max looptijd is 3 maanden. Deals zijn bestemd voor de leden en dienen zich te onderscheiden van het aanbod in de markt.

Te koop/ Te huur Leden kunnen max. 2 x per jaar een ruimte of pand plaatsen in de rubriek Te koop en Te huur in het Oostland.  Max looptijd 6 maanden. Voor professionele vastgoed verhuurders/verkopers kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Blog/Ondernemerspraat wordt geplaatst na goedkeuring van het secretariaat.

Activiteiten kalender: Plaatsen van een activiteit in de activiteiten kalender door leden gebeurt met goedkeuring van het secretariaat.  MKBOostland heeft het recht activiteiten te weigeren . MKBOostland is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor informatie en handelingen op en van het platform en zijn gebruikers. MKBOostland heeft het recht om bijdragen en verzoeken voor het platform te weigeren.

Voor meer informatie neemt u contact op met ons secretariaat.  088 – 275 00 80